Tarieven

Maandelijks brengt Texelse Media de krant ‘Vacatures Texel’ uit in 70 grams Quattro formaat (265 x 325 mm). In deze krant is te lezen welke vacatures er worden aangeboden op Texel. In Vacatures Texel kunnen ondernemers adverteren middels een opvallende advertentie. Tevens kunnen ondernemers uitgebreid hun bedrijf onder de aandacht brengen in een advertorial.

Vacatures Texel komt uit in een oplage van 20.000 exemplaren en komt aan het einde van iedere maand uit. De vacaturekrant wordt in Texel dit Weekend op de Teso-boten gestoken, ligt bij de adverterende bedrijven en worden maandelijks huis aan huis verspreid met Texel dit Weekend.

Advertentie tarieven: 1 - 6 uitgaven 7 - 12 uitgaven
Advertentie achtste pagina € 133,- € 119,-
Advertentie kwart pagina: € 261,- € 233,-
Advertentie halve pagina: € 418,- € 376,-
Advertentie hele pagina: € 615,- € 553,-
 
Voorpagina + advertorial 3/4 pagina € 875,-

• Bovengenoemde tarieven zijn per plaatsing,excl. BTW
• Advertentie op voor en achterpagina: + 25% opslag van advertentietarief
• Advertorials + 25% opslag advertentietarief
• Tarieven zijn incl. opmaak

Extra informatie
Vacatures zijn tevens 24/7 zichtbaar op www.vacaturestexel.nl en www.texel-plaza.nl/vacatures. Bedrijven die in de vacaturekrant adverteren, krijgen, wanneer zij dit willen, 50 exemplaren van vactures Texel om uit te delen aan de klanten en/of gasten. Deze kranten kunnen worden afgehaald bij Texelse Media.

Uiterste aanleverdatum
Het materiaal dient uiterlijk een week voor de uitgavedatum op donderdag voor 12:00 uur te worden aangeleverd.

Verspreiding
Vacatures Texel komt maandelijks op de laatste donderdag van de maand uit,
als krant-in-krant bij Texel dit Weekend. De vacaturekrant ligt in de weken erna ingevouwen in Texel dit Weekend op de boot, en los bij de adverterende bedrijven.